diumenge, 22 de març del 2015

Nota informativa amb l'ordre de la papereta primàries ACERT


Per la unitat de la gent d’esquerra. Pel canvi de progrés a Tavernes Blanques
El col·lectiu de l’ACERT-Compromís, en les seues reunions dels dies 24-02-15 i 03-03-15, va constatar la manca d’interès per part d’EUPV i de Podemos en continuar el procés negociador en pro d’aconseguir un acord unitari de les tres organitzacions abans esmentades per a una candidatura conjunta en les properes eleccions municipals.
Sobre tot açò ja es va difondre una nota informativa el dia 28-02-2015 per part de l’equip negociador de l’ACERT-Compromís.
En conseqüència, el col·lectiu acordà reiniciar l’activitat preelectoral de l’ACERT-Compromís suspesa durant la fase negociadora. Per tant:
§  Es va ratificar a Neus Sánchez Expósito, regidora de l’ACERT de Tavernes Blanques com a cap de candidatura per a les properes eleccions municipals.
§  Es completarà la llista mitjançant una consulta oberta a afiliats i simpatitzants per a la qual cosa s’establirà un senzill reglament de primàries,  s’elaborarà un cens de votants amb totes les persones interessades en el nostre projecte a més d’una llista de precandidats.  Aquesta precandidatura es sotmetrà a votació dels integrants del cens esmentat per a la seua aprovació i ordenació. Aquesta llista, ordenada aleatòriament serà la següent:
o    Luz Domingo, Manel
o    Expósito Santa Catalina, Francisca  (Paquita)
o    Rodríguez Crespo, Joaquim  (Ximo)
o    Crespo Moret, Joan
o    Mercader Roig, Antoni
o    Escuder Gascón, Mila
o    Martínez Sánchez, Marina
o    Sánchez Miralles, Robert
o    Vidal Espert, Juan
o    Giner Roig, Mª Carme
o    Defez Talavera, Chelo
o    Pérez Jerez, Antonia
o    Soriano Peñas, Llorenç
o    Figueres Jorge, Valentí
o    Cortés Ruíz, Alicia
o    Orellana Pérez, Lucrecio (Lucre)
Alguns d’aquests noms, porten la seua forma col·loquial entre parèntesis.
Naturalment s’atendrà el desig d’aquelles persones que han manifestat el seu suport però que no volen estar en llocs d’eixida. A més, la llista final respectarà el criteri de paritat entre gèneres, per tant, preguem que els votants tinguen en compte aquests aspectes.
§  El col·lectiu va a intensificar el seu treball d’elaboració programàtica aprofitant els contactes amb entitats socials, culturals, etc; i persones que vulguen aportar les seues propostes. També s’utilitzaran els documents i iniciatives de l’ACERT que s’han fet públics al llarg dels últims anys i que mantinguen la seua vigència.
§  L’ACERT-Compromís continuarà fins l’últim minut obert a aconseguir l’acord unitari que s’intentà en setmanes anteriors.
Tavernes Blanques, 20 de Març de 20015

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada